SİYAH NOKTALARDAN KURTULMAK İÇİN...

siyah noktalara karşı maske

Biliyoruz ki siyah noktalar hepimizin sorunu. Bu sorunu bir çok yol deneyerek çözmeye çalışsak da bir çoğu başarısız sonuçlanıyor. Daha sonra başka yöntemler aramaya devam ediyoruz. Şimdi çok da zor olmayan ve siyah noktalara elveda dememizi sağlayacak olan bir başka öneri ile karşınızdayım.
We know all the problems of black spots. While we strive to solve this problem by trying many unsuccessful resulting in a lot of ways. Then we continue to look for other methods. Now not so difficult and I am here with another proposal that will allow us to say goodbye to blackheads.

siyah noktalara karşı maske

Siyah noktalardan kurtulmak için ilk olarak her gün yaptığımız peelinglerden farklı olarak çok daha sert bir peeling seçmeliyiz. Daha sonra bu peelingi cildimize uygulamalıyız. Peeling gözeneklerimizi açarak temizlemeye ve ölü derilerden kurtulmamıza yardımcı olacak. Peeling işlemimizden sonra ise etkili bir kil maskesi seçmeliyiz. Sırada kil maskesini cildimize uygulamak kalıyor. Daha sonra cildimizi güzelce duruluyoruz, tonik ile temizliyoruz. En sonunda ise cildimizi nemlendirmeye unutmuyoruz. 
Bu uygulamayı haftada iki kez uygulayabilirsiniz. Bir kaç uygulamadan sonra aradaki farkı göreceksiniz.

Yorumlar